Lundquist Dressage

Lundquist Dressage ved Sally Line Lundquist holder til i sin egen stald på Dalby Ride klub og tilbyder undervisning, ridning, tilridning og kommission. Sally Lundquist er examineret træner og har stor erfaring med å uddanne heste, ponyer og ryttere på alle niveauer. Sally er selv aktiv konkurrence rytter med sine heste Chivas, Daner Sommertime og Sambuca, som hun selv har uddannet.

Undervisning: 250 kr. for 30-min eneundervisning.
For øvrige tjenester tag kontakt for pris.

Sally kan kontaktes på tlf. 20813203.

Dressurundervisning

Signe Hansen
Eksamineret berider uddannet ved Søren Vallentin, tidligere chefberider ved Aarhus Rideklub på Vilhelmsborg og tidligere daglig leder hos Larsen Dressage

Tilbyder undervisning på alle niveauer
Pris for 1 enetime (30 min) - 250,- kr.

Kontakt Signe på tlf 28 87 54 90

Springundervisning

Signe Hansen
Eksamineret berider, redet på landsholdet som ponyrytter og har redet 2x EM med flotte resultater og har været Nordisk Mester. Yderligere dobbelt dansk mester i springning for beriderelever og har uddannet flere hest til S i springning.

Tilbyder undervisning på alle niveauer
Pris for ene time (30 min) - 250,- kr.

Kontakt Signe på tlf 28 87 54 90