Træningslejr i uge 28 - FULLT

Der afholdes Ridelejr/træningslejr i uge 28 fra mandag til fredag) hos Lundquist Dressage i Kolding 6000
Dette er både til den ambitiøse konkurrence rytter eller til dig der ønsker en læring og skræddersyet Ridelejer.

I disse dage vil man:
-modtage undervisning 2 gange dagligt (ene timer)
-blive undervist i klargøring til stævne (af både hest og rytter).
-teori i dressur, hestens holdbarhed og sygdomme.
-lære at lave en træningsplan. (Giver mere målrettet træning og bedre resultater)
-longe arbejde, varieret træning.
-programridning
-evt spring
-sidste dag slutter vi af med at ride program og med bedømmelse af en uddannet dommer.

Det eneste krav er man selv kan sadle op,
Du skal kunne ride uden en trækker.
Undervisningen er individuel, og derfor tilpasset hver enkelt rytter, derfor kan man være med uanset niveau.

Det er muligt at overnatte på eget ansvar i rytterstuen eller telt.
Der vil blive serveret mad 3 gange dagligt.

Hest eller pony vil blive opstaldet, med fodring 3 gange dagligt og mulighed for fold.

Alt undervisning og bedømmelse varetages at professionelle.

Pris 3200 kr inkl moms

Ved tilmelding betaler man 1600 kr i depositum.

‼️‼️Som noget nyt i år er det nu muligt at leje en hest eller pony‼️‼️

Ved mere info kontakt Sally på 20813203.

Ridelejr i uge 27 2019

🐎HUSK AT FÅ MELDT TIL 🐴
Kun få pladser tilbage 👏🏻

Det vil være for alderen 7 år og op. Man skal kunne ride uden trækker. Det bliver afholdt fra mandag til fredag. Det er med overnatning hvis man har lyst

Her er lidt hvad det vil byde på:

•2 gange ridning dagligt
•Forskellige heste/ponyer kommer man til at ride på
•Springning
•Skønhedskonkurrence med hest/ponyer
•ponygames
•orienteringsløb

Dette er ikke en endelig plan, men blot et udspil til hvad der kommer til at være at forskellige aktiviteter og hvad man kan forvente 😃

Pris 2000 kr

OBS der er begrænset antal pladser 😊

Kontakt ved tilmelding eller mere info til Sally 20813203

Overnatnings ridelejr 2018

Overnatnings ridelejren var egentlig planlagt et par dage ind i uge 28, men af mange grunde var mange desværre forhindret, men de 7 der allerede var tilmeldt skulle ikke snydes, vi lavede derfor en mini overnatning søndag d. 8/7-9/7.

En meget hyggelig oplevelse med masser af ridning og hygge.

Vinder af strigkonkurrencen mandag blev Pauline med Limbo. Tillykke. Hun fik en pose hestegodbidder der var sponsoreret af Agroland.

Alle ponyer og heste er nu smidt på græs og klar til en ny sæson som starter d. 13. august.

Feriesjov 2018.

18 dejlige drenge og piger indtog Dalby Rideskole d. 2. juli - 6. juli 2018.
Ugen stod på hygge og ridning med ponyer og heste, samt sjov leg og aktiviteter.
Mange nye (og måske kommende nye ryttere?) tog udfordringen op med de 4 benede dyr, nogle måtte nok erfare at det ikke er så nemt som det altid lige ser ud.

Ponyer og heste har hygget sig.

Onsdag havde vi besøg af Fri Voltige som er en voltigerings klub der kom og fortalte lidt om hvad de går og laver. Der var en masse grin og mange udfordringer for deltagerne.

Fredag sluttede vi af med en opvisning for forældre og pårørende med ponygames. Alt i alt en hyggelig uge.

Vi håber at se mange af deltagerne igen efter sommerferien.

Den 18.03.18 Afholdte Dalby Rideklub internt elev-stævne!

Og sikke et hyggeligt stævne vi havde, med en masse dygtige elevryttere og elevheste, hvor alle gjorde det godt og alle havde vidst en god tur!

Det er altid hyggeligt og holde stævne for vores elevryttere, hvor vi også ser en masse forældre og bedsteforældre, og har nogle hyggelige timer!

Dalby Rideklub ønsker ligeledes alle de placerede ryttere TILLYKKE! Og vi håber og se jer endnu engang til næste elevstævne :)

Den 23 April 2017, afviklede Dalby Rideklub E-stævne for vores elev ryttere. Det var rigtig skønt og se så mange forældre, bedste forældre og søskende. Vi TAKKER for et rigtig godt stævne.

Vinder af:
LD1 Blev Johanna Artmann Andresen på Neera med 69,444%
LC1-3 Procentklassen blev Johanna Artmann Andresen på Neera med 71,600% og på 2. Pladsen var Karoline Roager Nørholdt på Nicolai med 68,400%
LB2-LA1 procentklassen blev Karoline Roager Nørholdt med Nicolai med 67.931%

Kæmpe tillykke til alle de placerede ryttere

Og tak til vores sponsorer Tufra, Havens Danmark & Hööks